OrustScrap 30/6

Det blir TREDJE träffen på ett år! WOW!!! Aldrig kunde vi drömma om att intresset var så stort! Första träffen var en chansning, vi la den 1/7-06 och fick massor av kommentarer om att  "ingen scrappar ju på sommaren" och "man har alldeles för mycket annat för sej" osv, osv. VILKEN TUR att vi inte lät oss nedslås! Vi visste ju att många kommer till Orust på semestern; hälsar på vänner, släkt och bekanta och/eller har sitt sommarboende här omkring. Och så är det även för scrappare! Vi är tre som står bakom arrangemangen - Maria K, Sofia (Fialisan) och jag. Vi har jättekul tillsammans, scrappare inte så mycket ihop som vi skulle vilja, men träffarna blir i alla fall av och har varit mycket uppskattade vilket gläder oss så klart!

Detaljer om just denna träffen, idagsläget finns ett fåtal platser kvar:

Vad gäller?
Var? 
Stala Församlingshem, Orust 
Tid? Kl 10-22
Pris? 220 kr

Anmälan: via e-mail till karin[snabel-a]sodak.se senast 15 juni -dock först till kvarn, max 30 personer.

Mat?
 Fika, lunch, dricka, frukt & godis samt pizza/kebab på kvällen ingår i anmälningsavgiften.
Behöver/önskar du specialmat tex allergi, vegetarian, diabetiker etc så SÄG TILL i god tid så fixar vi alternativ till dej. 

Handla:
GarnGlad/SODAK Collage Scrapbooks & Handstämplat Etc kommer ha butiker på plats.
Flera andra företagare kommer för att pyssla och tar gärna med sej förbeställningar. All info kommer till deltagarna i ett info-mail efter 15/6.

LOPPISBORD:
Har du pysselsaker du inte använder? Ta med dem och sälj dem till någon annan (gäller endast deltagare på träffen såklart)! MÄRK dina saker med ditt namn och pris och ställ en låda eller burk - också märkt med ditt namn - bredvid att lägga pengarna i. Varmt välkommen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2008-10-31 @ 10:37:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback