OrustScrap - bara EN ledig plats kvar nu!

Funderar du på att komma! Dags att bestämma sej!!!!!!!!!!!!!! I skrivande stund har vi EN plats ledig - Det här är helt FANTASTISK!!!!!!!!

Sponsorregnet från April verkar ha drivit sin kos; men vi ska väl kunna ha kul ändå? Tävlingar med priser blir det och några andra saker kan vi utlova!

Funderar DU på vad en Scrap-träff är?
Man pysslar helt enkelt tillsammans!

Sen finns det ofta utmaningar och tävlingar att delta i om man vill och oftast finns det någon butik på plats som säljer saker. På träffarna har man chansen att prata pyssel med likasinnande, prova nya saker kanske - för min del har tex. Foamstamps hittat mej på det sättet... Jag fick låna och prova - och så kan man ju göra med massor av saker; testa nån stämpeldyna, låna en stämpel, låna nåns stans - antingen verktyget och motiven eller bara motiven osv.


Man tar själv med sej sina pysselsaker - en del förbereder alster man vill jobba med - andra, som jag tar med (foton) papper, stämplar, dekorationer och verktyg och gör nåt spontant; kanske efter en skiss eller annan utmaning! Man gör såklart alster till sej själv!


Vi står alltid för mat och fika, dricka etc på vår träff, det varierar lite från arrangör till arrangör.
Och du måste inte scrappa för att få komma till OrustScrap; göra kort, ATC, altered... Allt papperspyssel är helt ok!


HÄNG PÅ! På vår träff eller någon annan i din närhet!


Kommentarer
Postat av: Tobiasdiana

It is the coolest site,keep so!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback