Ingen Bebis :-(

Igår var jag hos Specialistmödravården för att försöka få hjälp för depressionen och alla andra hälsoproblem jag fått under graviditeten. Det visade sej att det inte var så mycket de kunde hjälpa till med utan det är via Barnmorkan och Vårdcentralen man får söka hjälp...  

Alltnog, jag skulle ju också göra ultraljud. Det blev inte riktigt som jag eller nån annan tänkt sej... Istället för ett kort besök på 20 min blev det 1,5 timmar, 3 ultraljud och flera läkare. Jag har tydligen inget foster längre utan bara en fostersäck och en gulkropp - inget mer... De är inte 100% säkra säger de, men jag förstår inte hur de kan se en gulkropp utan att se ett foster eller kunna registrera några hjärtljud... Jag är i v 11 trots allt...   Kan ha gått i upp till 6 veckor sån här :-(

Jag ska tillbaka på tisdag nästa vecka, men är ingenting annorlunda då så blir det en skrapning för att avsluta graviditeten... Jag är såklart oehört ledsen men också frustrerad eftersom kroppen själv inte reagerar utan låter mej tro att allt är ok :-(  Just nu vill jag inte vänta längre, jag vill bara att det ska ta slut så jag kan gå vidare, bli frisk och återgå till det normala livet... Lättare sagt än gjort dock!  

Tillbringar mina dagar hemma, just nu i sällskap av en mycket förkyld make - så jag lär ju snart bli sjuk igen jag också eftersom jag alltid får alla förkylningar han bär hem... Är ändå glad över att inte vara ensam... Vi kan kramas och prat, jag har nån här som trugar i mej mat och dricka osv.

Hur mycket jag än försökt förbereda mej på att det kan bli missfall så är jag ändå inte beredd - jag hade ju nästan gjort de första 3 månaderna! TUNGT! Tur jag har vänner att prata med, varav flera dessutom varit med om missfall - såååå mycket lättare att prata med nån som vet hur det kan vara. TACKSAM för ALLA som tänker på mej, som ringer och mailar osv, ni betyger alla oerhört mycket för mej just nu!

Kommentarer
Postat av: Lisbet

Mat och potatis, är avklarat för idag. Är faktiskt less så jag passar på att ta en liten surfpaus. Behöver få lite mer input om form på layouts. Ibland så har jag ett kort som behöver bra form eller färg. Då finns det inget som passar. Kanske har fastnat I nått gammalt fack på nått sätt. Så nu samlar jag inspiration.
Men läser om hur du har det. Det är ju bara så hjärtlsitande att jag blir alldeles tårögd. Förstår att du har det tungt men att du vill framåt tyder på att du har lite "jävlar anamma" idig. Önskar dig allt gott.

Postat av: Cards of Maria

Skickar ut en massa kramar it cyberspace och hoppas att de når ända fram till dig.
Kram
Maria

2007-10-02 @ 15:41:13
URL: http://cardsofmaria.blogspot.com/
Postat av: Louise (vbg)

Tänker på dig och din make! krama om varandra! kramiz

2007-10-02 @ 21:40:15
URL: http://louisevbg.blogg.se
Postat av: Ingela

Jag blir blir både tårögd och nedstämd när jag läser om din dag. Jag vet hur ont det gör i själen och hur tom man känner sig. Jag fick missfall i v 10 för många år sedan, men glömmer aldrig tomheten. Skickar många kramar och hoppas du kan se någon liten ljusglimt i allafall. Många varma hälsningar Ingela G

2007-10-02 @ 22:28:20
Postat av: Cia

Skickar massa styrkekramar genom cyberspace till dig!
KRAM
Cia

2007-10-03 @ 11:31:56
URL: http://www.hobbyhuset.se/blog
Postat av: Anna

Vännen, jag tänker på dig och här kommer mer styrkekramar från mej!

2007-10-03 @ 11:43:50
URL: http://www.handstamplat.se
Postat av: Smarre

Åh det finns bara inte ord som räcker till...
Det kommer en massa kramar norrifrån i alla fall. Tänker på er båda!
KRAM!

2007-10-03 @ 18:42:05
URL: http://mariekarlsson.blogg.se
Postat av: Louise(vbg)

Ja det är klart att vi ses på pysselakutens träff
"Vänerscrappen". Kramiz

2007-10-03 @ 20:52:32
URL: http://louisevbg.blogg.se
Postat av: Gunilla

Åh, Karin!!!!Lessen för er skull!Jag har också haft en sån "missed abortion" för många år sen och det var så sorligt.
Kram på dig o var rädd om er!

2007-10-05 @ 14:40:42
URL: http://nillisen.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Så tråkigt! Massor av kramar!

2007-10-05 @ 17:01:12
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Steinsophie

Brilliant site. Cheers.

2008-09-24 @ 14:45:58
URL: http://steinsophie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback