Man saknar inte sällskap när man har katt!

Bloggen Ett litet ord är ju igång igen efter jul-uppehållet; första tävlingsordet för året är saknar. (länk till utmaningen)

För mej är detta ett perfekt ord till en LO om en vardaglig företeelse hos oss; att gosa med katterna. Vi säger ofta så - man är aldrig ensam när vi har de "små". Våra två herrar är mycket bestämda, var och en på sitt sätt - Morris MÅSTE man gosa med minst en gång om dagen! Misse kan vara svårflörtad, men när HAN vill kela, då är det bråttom och det måste vara lääääänge! *fniss*

Jag är inne i en period nu när mina LOs inte är så mycket dekorerade - men jag vill inte vara utan mönstrat papper eller blommor, det är ju uppenbart *fniss*
image308
(LOn är inte sned, det är mitt foto som inte blev så bra som jag ville...)
Papper är 'Lullaby Stripe' från Daisyd's (tunnt, men det funkar ju i album med plastfickor), cirkeln där jag skrivit min text är en rub-on från Mambly. För att matcha den har jag ritat streck på fri hand runt ytterkanterna på mina foton.
Rubriken är byggd av utstansat (Tack Cornelia!), en udda stickersbokstav kantad med penna, små bokstavsstickers och några handskrivna ord - tycker det är lite kul att blanda, speciellt när man har en lång rubrik. Ett par blommor och brads samt en lite snutt av en filtbård fick fullborda den här sidan.

Lämna gärna en kommentar om vad du tycker!!! Vad kunde jag gjort annorlunda tex?

Kommentarer
Postat av: Bammie

Sicken gullig katt du har på magen. Den är väldigt lik den jag hade som tyvärr dog för någon månad sedan. Ha det gött!

Postat av: madeleine

Härliga kort! Och härlig LO! Kram!

2008-01-14 @ 13:48:26
URL: http://maddesigno.blogg.se
Postat av: Ann-louice

Underbart med en katt som heter Morris....!!!
Fin Lo.

2008-01-14 @ 23:18:43
URL: http://www.alleswe.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback