Smile-award

TACK gulliga Louise för utmärkelsen!

image199

Jag vill gärna skicka den vidare till ALLA som inspirerar mig att skapa och som försöker pigga upp mej och göra mig glad, här är några av er: Maria K, Camilla och Kicki.

Många andra har redan fått utmärkelsen ser jag, så jag skickar den inte till er... KRAM allihop!


Mina distress-färger

Listan uppdaterad 2008-02-21

Refill-flaskor:
Brushed corduroy
Dried marigold
Fired brick
Black soot
Worn Lipstick
Faded jeans
Peeled Paint
Tattered rose
Scattered straw
Dusty concord
Old paper
Broken china

(använder inte dynor alls!)

Jag är rätt nöjd med de jag har nu och önskar mej inga fler för tillfället!


TACK Kicki och Jeja!

Återigen kul saker i posten!!!!!!!!! TACK snälla, söta, goa vänner jag fått genom Scrapbookingen :-)

Först en WGA till - där jag alltså skickat också, men blir ändå så jätteglad för det som dyker upp här.
Jeja har plockat ihop spillbitar av papper, blommor och utstansade ord:
image197
Papper HELT i mina färger - tack så jätte, jättemycket! Orden ska bli spännande att "reda ut"... *ler*

Och så har Kicki läst att jag börjat med distresser och skickat mej två flaskor hon "inte behöver" - gulle dej!
Kortet är ju helt bedårande dessutom! Jag är ingen hästtjej, men den här hästen kan jag inte motstå:
image198

Får väl göra ett nytt inlägg som jag kan uppdatera efterhand jag får eller skaffar nya distress-färger...!

Fotopromenad 30/10

Idag var ingen bra dag... TRÖTT efter 4 nätter utan riktig sömn... Och ett samtal från jobbet som var efterlängtat men oj så jobbigt - jag längtar så mycket tillbaka till jobbet *suck*---

För att fokusera på nåt annat tog jag i eftermiddags kameran med mej och gick ett varv runt tomten och en bit längs vägen. Här kommer några av de foton jag tog:
(Klicka på dem för att se dem större.)

    
   

Höstlöv, gröna skott, maskrosor... En dag på Orust sent i oktober...

Blandade alster ur gömmorna

Hittat fler foton som jag inte lagt ut här tidigare:
image182
En LO jag gjorde Dec-06 till Camilla, i en swap där vi scrappade varandras foton! Passade på att använda lite färger jag själv inte "gillar" att använda men som jag trodde skulle passa "Floweret" *ler*.

Denna gjorde jag förra sommaren, om jag minns rätt till en utmaning på
Pyssel.net.
image183
(Mitt foto är inte bra, blänket finns inte i verkligheten... )

Och så några jag hittade i en mapp jag märkt "Utmaningsrally" *ler* - alltså från en CC i våras (?) på detta forum.
image184

image185

image186
Den här sista LOn gjorde jag till makens album, detta album som han är så glad och stolt över - och som jag också är just därför!

Och så till sist en altrad chokladask som blev julklapp till min vän Marie julen 2005. Jag fyllde den med dekorationsmaterial.
image187

Tack för titten! Lämna gärna en kommentar.


Resten av korten från igår

Här är alla de andra jag gjorde igår (utom ett som bara inte vill bli bra på foto - för mycket som blänker)...

Först gjorde jag ett helt "crazy" kort, inspirerat av Floweret-stämpeln! Lila bas... Udda men kul!
image175

Sen blev de mer traditionella:
image176

image177

image178

image179

Ett med lite "gammaldags" känsla; specialgjort till en kompis som gillar jul men inte tomtar... Kortbasen är rost-röd, lite mjukare men helt ok! Kan nog bli fler i samma stil!
image180

Och så avslutade jag kvällen lite crazy igen; ROSA och vitt blev ju hur kul som helst! (Garnet är inte rött, det är ceris i verkligheten!)
image181

Idag har jag HUVUDVÄRK; tredje natten jag inte kunnat sova... Tog tillslut en sömntablett och "sov" till kl.11... MEN, jag måste inte göra nåt alls idag, så det blir nog TV-soffan och lite Grey's Anatomy... Orkar jag pyssla ska jag ge mej på en LO-skiss som är utmaning på
Svensk Scrapbooking nu, den är lite kul. Men jag har två veckor på mej, så ingen brådska alls!

Julkort efter skissutmaning i Kort-i-fokus!

Denna veckans skiss i bloggen Kort i Fokus inspirerade mej till detta julkort! Jättebra att få använt en massa småbitar!!! Det kan nog bli fler kort efter samma skiss! De mönstrade paprena följde med tidningen Scrapbook Inspirations inför förra julen. Lekte med Stickels för lite "frostiga" rutor.  TACK för inspirationen, Annika!
image174

Idag var en perfekt dag för pyssel; grått, mulet, tidvis ösregn - det märks att november är på G. Har gjort ett gäng julkort till, men de blev aldeles för dåliga när jag fotade, så de kommer imorgon eller så!

Andra bröllopsdagen

Dubbel-lo gjord efter en av Helens skisser i tidningen Scrapbooking mm. Jag skickade in den, då därför har jag inte lagt ut den här tidigare...  Vi spenderade vår andra bröllopsdag med en dagstur till Helsingör, i Sverige var det gråmulet men på andra sidan sundet var det en härligt solig dag!
image172
Jag använde bla. självhäftande chipboardbokstäver från min vinst på OrustScrap!!! Spets från Marie_K som jag fick på samma träff. Vi hade inte tagit nåt foto av oss två, så det blev en hÄnglar-stämpel istället! Kul att använda stämplarna i scrapbooking också! Det underbara bakgrundspappret heter "Pollen".

Ett litet ord #15 - Naturen

Nu har jag haft inspiration och ork att scrappa igen; igår kväll gjorde jag denna LO efter en utmaning i bloggen Ett litet ord. Veckans ord är NATUREN... Inte så svårt när man bor som vi gör.. *ler* Och jag hade dessutom foton som låg och väntade; började vela med dessa redan i somras när vi scrappade hos Sofia en kväll... Inte förrän NU är LOn klar, jag behövde den här knuffen (TACK Kristina och Madde!)
image169
Jag har använt MASSOR av "skåpmat" och gamla tekniker - bra att ta till när man får en sån här block:
CS är Bazill, det mönstrade pappret en överbliven bit PSX "Autumn elements". Jag har målat ett chipboard-monogram från MM med akrylfärg (MM Espresso), streckat det med penna och knutit om en liten snutt garn (GarnGlad - såklart). Resten av ordet "Naturen" är stickersbokstäver från MM + ett udda "t" som jag inte vet tillverkaren på... Jag har ritat runt dem med penna för att de skulle synas bättre och bli "enhetliga". Resten av orden är gnuggbokstäver ur min allra första uppsättning sådana - en "Alphabet book" från Royal & Langnickel, inköpt på Scrappening -05... Jag valde den brun/beiga färgen och kompletterade med vit penna. En blomma, en knapp och några flat-backs samt lite chalk - så var den LOn äntligen gjord!

MEN, det blev inte mycket till journaling den här gången, fotona får tala för sej själva. Jag brukar inte "fuska" så här, tycker text är jätteviktigt!

Alster från VänerScrappen 20/10

Jag har ju glömt lägga upp dem! Gjorde en LO och ett julkort och började på mina almanacksblad (kommer här i bloggen nån gång i slutet av november eller så...)

LOn är gjord efter en skiss; min mest "romantiska" nånsin; använde papper jag köpt till bröllopsalbumet men som inte passar där *ler*. Scrappade det enda foto jag har på mamma, pappa, min bror och jag tillsammans:
image167
Fotot är taget i församlingshemmet när vi firade makens födelsedag, därav kyrkan på hyllan...

Julkortet är gjort till en utmaning där man skulle använda sej av distresser... Det är alltså detta jag gjorde med assistans av Louise... Första men inte sista!
image168
En härlig Filurtomte, en "Magic Motifs"-gran och garn från GarnGlads Glittra & Glimma-kit + utstansat såklart *ler*.

I närvarolotteriet fick jag tidigt ett set med stickers som har sjörövarmotiv (hmm) och sent, sent, just innan vi åkte, blev det också en påse med band, nitar mm. KUL!

TACK Liza, Linn, Jessica och Kerstin för en härlig dag och otroligt god mat! Ser redan fram emot nästa träff *asg*

Fantastik post idag! Helgen är räddad...

Idag har jag ingen bra dag; överansträngde mej igår igen genom att fika med MariaK - det var jättetrevligt vännen, och jag ångrar mej absolut INTE, men ojojoj så trött och illamående jag blev... Helgens Scrap-äventyr tog alldeles för mycket, helt klart! Bara att ligga lågt nu...

POSTEN som kom idag räddar hela min helg! OJ vad roliga saker jag fått!!!!!!!!!!
Först ett par WGA-kuvert via
Svensk Scrapbooking (WGA= What Goes Around). För att få nåt, har jag tidigare skickat iväg såklart. Här är nu de gåvor jag fått:
Lina_K skickade mej band, de flesta kommer från en affär som fanns på 1940-50 talen! Hur kul som helst, ju!!!!!!
image164

Anki skickade spillbitar av papper och några band:
image165

DESSUTOM har Krumeluran på Åland skickat mej en JÄTTERAK (RAK= Random Act of Kindness) via HobbyHusets Forum som kompensation för att jag inte fått det jag skulle av en annan person i en swap + lite uppmuntran när jag nu är sjuk! Jag kan göra 6 klara kort och får en hel del över till fler ändå med allt detta material (i RAK-kortet ligger en stor hög "uppstämplat"):
image166

TUSEN TACK allihop, jag uppskattar verkligen att få post i dessa tider!

Distressmålning...

Jag ÄLSKAR mina akvarellpennor! Men i lördags provade jag faktiskt att måla med distresser + vattenpensel - och jag tyckte det var kul! Så jag köpte några fler dynor; har ett par sen tidigare som jag använt att  "chalka" kanter med innan cat-eyedynorna blev så vanliga... Jag har scrappat i 3 år, känns som EVIGHETER när jag tänker på allt som inte fanns då, eller som man inte kände till! Det fanns inte så många butiker i sverige heller...

Har du en dyna eller flaska liggandes som du inte använder? Jag blir jätteglad för varje ny färg jag kan byta till mej, även begagnade dynor/påbörjade flaskor...*vink*
Här är min fullständiga lista, som jag uppdaterar efter hand.

Idag har jag satt mej med mina nyaste stämplar och försöker måla julmotiv! Genast insåg jag att jag inte har nån röd färg men jag exprimenterar nu med alla stämpeldynor jag har hemma och tror det ska gå!

TACK Louise för den knuff jag behövde för att testa! Jag var inte med på demon -för jag var ju ändå inte intresserad... Fåniga jag fick ett par timmar senare be om en privatlektion... *stön* men jag uppskattade den verkligen!


7 sanningar om mej...

Jag har blivit utmanad av Lina att berätta sju hemligheter/sanningar om mig själv...

1. Jag är den minst fördomsfulla människa jag känner... Jag bryr mej inte det minsta om någons hudfärg, hårfärg, klädstil, politisk tillhörighet, sexuell läggning, jobb/karriär, pengar... Det är personligheten som intresserar mej!

2.
Jag tycker inte om småbarn! Alltså, de kan vara söta och så, men jag kan inte hantera dem och gillar barn som är sisådär 5 och uppåt mycket bättre... Inte förrän jag nu själv varit gravid har längtan om ett barn verkligen blivit stark...

3. Jag älskar JULEN! Men den får inte komma förtidigt! Jag går omvägar runt julsakerna som finns i affärerna redan nu. Å andra sidan vill jag inte gå i affärer efter lucia heller, orkar inte med all stress; runt 1:a advent är det som bäst.

4.
Jag är intresserad av manligt/kvinnligt - men inte feminist! DOCK; det finns ingen anledning att diskriminera nån, lika lön etc håller jag helt med om! Men ta vara på olikheterna... Jag tycker det är en viktig poäng i att män och kvinnor är OLIKA. Låt var och en vara som de är och acceptera olikheterna helt enkelt! Jag har inget emot en man som vill jobba som sjuksköterska eller en kvinna som vill vara militär lika lite som en man eller kvinna som vill vara hemma med sina barn - Det är upp till varje person och familja att bestämma - var och en måste trivas med vad de gör!


5.
  Gillar INTE att laga mat... Baka är kul men jag tar mej sällan tid till det...


6.
  HATAR att städa (har ju jobbat som lokalvårdare och känner att jag gjort mitt på nåt sätt...)


7.
  Jag är verkligen inte förtjust i såna här listor... Men jag är ju så hejdlöst nyfiken och vill läsa allt om alla andra, så då får jag väl dra mitt strå till stacken...


Nu utmanar jag Marie, SofiaHelene, Marita, Gunilla, Maria och Helena.

Här är reglerna:

1. Länka till den som har taggat dig!
2. Berätta 7 personliga sanningar om dig!
3. Tagga 7 nya personer i slutet av ditt inlägg!
4. Skriv ett meddelande i de 7 personernas blogg så att de uppmärksammar att de blivit taggade.


Det har kommit blommor idag!

En sån härlig överraskning!!!!!!!!!!!!!!!! Och de kommer från.... såklart.... mitt jobb! De är så underbart omtänksamma - TUSEN TACK om nån av er läser här!

Visst är blommorna vackra?!?
image163

Ska försöka scrappa fotot också så småningom, men idag orkar jag inte så mycket, har sovit och slumrat mest hela dagen. Nu kommer snart maken hem - med pizza, så jag ska gå ut en stund och möta honom - och sen hoppas jag få i mej lite mat - har inte blivit så mycket varken igår (pga operationen) eller idag...

Glöm inte Karin - lämna ett bidrag till Scrappiz-insamlingen (Cancerfonden)

Ständigt påminns vi om vår dödlighet - hela tiden tycker jag att människor i vår närhet får besked om cancer... :-(

Ett av de Scrapforum jag är med på;  Scrappiz, där jag inte är så jättemycket just nu när jag inte orkar så mycket som jag brukar men som var mitt första forum i Scrap-världen har en egen insamling till minne av en medlem...

En av alla tjejer jag lärt känna på det forumet, en namne till på köpet, dog i bröstcancer... Och därför har "vi" en gemensam insamling till Cancerfonden! Vårt mål har höjts flera gånger då vi fått in mycket mer pengar än vi först trodde, men det behövs så mycket MEEEEEEEER för forskningen och genom den möjligheten att rädda fler kvinnor! Karin var en ung mamma, med man och barn kvar som kämpar vidare utan henne... HJÄLP CANCERFONDEN och stöd Scrappiz-insamlingen  - målet för 2007 är 50 000:-!

Varje bidrag är välkommet, du kan skänka belopp från 20:- och uppåt.

Klicka på det markerade ordet i slutet av meningen så kommer du direkt till
Scrappiz-insamlingen:

TACK för ditt stöd!

Extrautmaning #13 - Linje - Ett litet ord...

IDAG hittade jag tillbaka till bloggen "Ett litet ord" som har väldigt roliga utmaningar om man som jag behöver en push för att skriva lite mer på sina lay-outer... Idag var extrautmaningen nåt jag kände att jag ville hänga med på: LINJE.

Alltså har jag gjort en första LO om min graviditet/missfallet. Bra sätt att bearbeta det hela på kanske? Den här första LOn blev faktiskt POSITIV, alldeles av sej själv, HÄRLIGT!

Min första 6x12 LO också... Det var ju det formatet graviditetsalbummet skulle ha var tanken...image162

Nu är det strax VÄGMÖTE som gäller här; hade trott jag skulle slippa eftersom jag inte är fastighetsägare och aldrig varit med på nåt möte förr, men nu ska jag vara med som ombud *suck*. Jaja, jag klarar det också!
Ha en skön kväll!

Edit; angående pappret som flera redan kommenterat - det kom som gåva med tidningen "Scrapbook Inspirations" Juni-nummret i år ...Det enda märke jag hittar på det är "Ellory" vilket inte säger mej nåt alls, men jag får väl googla lite *ler* för jag gillar det också! Scrapbook Inspirations skriver Ellory Designs men jag hittar just inget på det nu i kväll... Tidningen är engelsk, det kanske papret också är? Tar GÄRNA emot tips om nån har!

Hittat en LO + vunnit på lotteri

Jo, faktiskt! Jag har börjat plocka ur min scrapväska för att packa om inför lördagens träff i Vänersborg.
Bland alla papper gömde sej en LO jag gjorde i augusti, när jag var hos Sofia och pysslade en kväll.
Det är våra kompisar i Hallstahammar som gifte sej på nyårsafton - i regn... Men bröllopet och festen var härliga!
image161

Och så har jag ju glömt att jag måste JUBLA lite; jag vann ju en lott-vinst på förra helgens CC!!!!!!!!!! En överrasking ska komma från HobbyHuset! Nån tävling vann jag inte, så jag får väl köpa mej lite bruna papper på lördag kanske... *ler*

NERVÖS! Men har pysslat lite i alla fall...

Är nervös inför morgondagens besök på NÄL; har ju aldrig blivit sövd tidigare och vet inte vad som väntar... Och så måste jag ju säga att jag är HJÄRTLIGT TRÖTT på all fokusering vid mitt underliv... *stön* MEN det hade säkert kännts bra om jag verkligen hade haft ett barn på G, vilken skillnad det kan vara...

Försöker sysselsätta mej för att ha tankarna på annat håll; har varit i mataffären, på apoteket och i affären i Göksäter - Orusts eget miniullared.  Och så har jag gjort ett kort som åker iväg söderut idag:
image160

Den urgulliga Giraffen kommer från Handstämplat Etc, fanns med i min vinst jag fick vid sommarens OrustScrap - första gången jag använder den men säkert inte sista!

Vem är det bakom scrapbordet?!

Jag har fått en utmaning från Maria K:

Vem är det bakom pysselbordet, egentligen?


Jag scrappar helst när: jag är ensam hemma och så älskar jag CyberCrops, träffar etc!

Mitt pysselbord måste innehålla:  Papper såklart, min skärapparat, glue dots, brads, bokstäver i flera former, garn och band.

Något icke-typiskt scrapbook-material jag använt i en LO:  INTE bra på att använda nåt annat, men stjärnor i keramik har jag med på en vet jag...

Medans jag scrappar så lyssnar/ser jag på: Är jag hemma blir det radio; Lugna favoriter eller sportradion *ler*

Det jag vill berätta om är:  Min vardag... Trädgården, husdjuren, maken, mej själv, små ting som gör mej glad osv. (Har ju inga barn ännu att scrappa, så jag passar på!)

Färgkombinationer jag gillar: Gillar mycket FÄRG överhuvudtaget men har utmanat mej själv att försöka använda lite mer brunt och beige, vitt och svart... Blir mycket blått och grönt tycker jag....

Vad inspirerar mig?  Skisser och LOs av andra scrappare (gillar att "lifta" *ler*)...

Du ser ofta på mina Lo´s:
garn, brads, mönstrad bakgrund.

Men du hittar aldrig..:   Doodling - kan helt enkelt inte!

Detta är pyssel- jag i ett nötskal:  LÅNGSAM till tusen! Måste dra fram MASSOR av saker; olika papper och dekorationer innan jag bestämt mej.

Min uppmaning till dig: Glöm inte scrappa om dej själv och om vardagen!

Jag utmanar i min tur: Louise, Marie, Cia och alla andra som är inne och läser!


RAK i posten + middagen klar

Det utvecklar sej till en BRA dag idag; solen skiner, jag har fått kul post och jag har ätit god middag som jag orkat laga själv!

Posten - en RAK (Random Act of Kindness) från Helena/Puman78:
image158
TUSEN TACK för att du tänker på mej, det värmer i hjärtat!!!!

Och så var jag ju bara tvungen att ta kort på middagen *fniss*
image159

Dagarna som gått

Det har varit en TUNG vecka! Förkyld som bara den, massor av "utflykter" till läkare mfl och så såklart det tunga beskedet om MA. På tisdag blir det alltså NÄL.

Var hos min sjukskrivande läkare igår. Han hade INTE fått brevet från FK så det var ju bra att jag hade med mej min "kännedomskopia". Han skrev ett nytt, väldigt detaljerat intyg och förlängde SS till 12/11. SEN hoppas jag INNERLIGT att jag kan börja jobba lite! Läkaren skrev också att FK ska kontakta HONOM om de vill ha kompletteringar då jag är så skör nu...

Åkte vägen om mamma och pappa och var där ett par timmar. Det var så länge sen jag träffade dem... Gott med ett mål lagad mat också vid "dukat bord" - jag behövde inte göra nåt alls *ler*. Fick också låna lite pengar eftersom jag ännu inga fått från FK - återstår att se om det nya intyget duger.

Lämnade tillbaka de mamma-byxor jag köpte för ett par veckor sen - bestämde mej för att trots allt inte spara dem - med lite tur har jag gått ner lite i vikt innan det är dags igen (just nu känns det dock som "Aldrig mer" men det lär gå över).

Det är sy-fredag idag men jag orkar inte åka :-( Saknar det gänget också, ingenting är som vanligt och det är också jobbigt. Har inte sytt på evigheter!

Målet idag är att laga mat; har ställt in två små "lårstekar" (rådjur), som jag fått av pappa tidigare, i ugnen nu. Till det ska det bli ris samt sås med trattkantareller (från frysen). Håll tummarna för att jag orkar fullfölja!

Kram på er alla som tänker på mej!

USCH! Vill inte vara med längre...

Jaha, så var det bestämt då; det FINNS verkligen inget foster, men en liiiiten prick som kan ha varit ett embryo...  Missed Abortion - kroppen har missat att stöta ut - kallas det visst.

Alltså, det blir avslut nästa vecka, operation på NÄL... OM inte kroppen gör nåt själv innan, man kan aldrig veta...
USCH, jag är såååå ledsen - även om jag var beredd på beskedet så känns det sååå tungt! Maken var i alla fall med i dag; vi hostade i kapp i väntrummet men oj, så skönt att inte vara ensam! Han körde mej hem men var sen tvungen att åka till jobbet. Han kan dock vara med hela dagen på tisdag nästa vecka när jag ska till NÄL, och jag får med mej den läkare som jag träffade idag vilket också känns bra i sammanhanget.

Just nu är allt såååå tungt; depressionen är ju kvar, nu "missfallet" och så F-kassan som inte vet om jag faktiskt är sjuk och inte kan jobba! *Stön* Har en tid för återbesök hos sjukskrivande läkare på torsdag, får väl veta då om han kan göra nåt för att jag ska få några pengar! En månad utan lön är ju ingen hit - och det är realiteten NU, det blir säkert några veckor till innan allt är över och jag kan må bättre... JAG ORKAR INTE MER! vill inte, vill inte, vill inte - hoppas jag vaknar ur denna mardröm SNART!

Ytterligare ett CC-alster

Det blev en kvälls-LO också till CyberCroppen på Svensk Scrapbooking:
En skissutmaning var det. Bilderna är från Midsommar, det regnade en hel massa och vi var inne och myste. Här är det Sten-Ove och vårt värdpars katt Magic som har en härlig stund på soffan:
image157
Blev tvungen att ta fotot inne och det blir ju aldrig bra för mej, ursäkta blixten som tyvärr syns..

Ska försöka pyssla lite i dag också, ska till en psykriatrisjuksköterska och prata lite idag, innan det är dags för nästa besök hos Specialistmödravården imorgon bitti *ryser*. Återstår att se hur det går, men jag ser INTE fram emot det...

CC-alster!

Vilken tur att man kan croppa även om man är dunderförkyld!!! Nån fysisk träff skulle jag inte kunna vara med på den här helgen, men pysslat har jag i alla fall gjort! Det passade såååå bra att Svensk Scrapbooking har Cyber Crop just denna helg! Det har tagit mej lite tid att knåpa ihop nåt, för jag har måst vila emellanåt, men jag är glad och nöjd!

Gårdagens 2 LO's:
image153
Utmaningen: Bara ETT papper, inte klistra på nåt annat än foto/foton, inga lösa dekorationer utan enbart färg, pennor, stämplar etc fick användas! Jag frossade lite bland mina stämplar och har embossat en del för att få extra effekt :-) Stämplarna kommer från: Rubik= FLOWERET, Skylt + almanacka= LANDSTOKEN, eklöv+ekollon= ERIKAS STÄMPLAR. Svart ZIG-penna, vit Sharpie-penna.

image154
Färgutmaning: scrappa med orange, brunt och vinrött som framträdande färg-kombination... KUL och uppenbarligen gillar jag även brunt och orange (vinrött är redan en favorit), hade nästan inga papper dock! Kan ju alltid hoppas på att vinna just denna utmaning, då priset är ett BRUNT paket från Annas Scrapbooking *ler* HÅll tummarna för mej!

Idag har jag gjort 2 kort:
Ett utan att använda någon typ av stämpel:
image155
Till makens chalmerskompis som snart fyller år. Passade på att fortsätta använda spillbitar från igår - hade inte städat upp efter mej då *ler*

Nästa är efter en skiss som Katja gjort, skulle vara höst eller halloween-kort:
image156
Passar bra till någon av alla födelsedagsbarn framöver kanske eller bara som en hösthälsning till någon.

Återstår att se om jag orkar nåt mer idag, måste vila nu! *host och snörvel*

Pysselhelg!

Tyvärr är jag förkyld nu också, annars hade jag åkt på pysselfrukost i Vänersborg i morse... Det lät så kul och hade passat mej perfekt eftersom jag som regel mår bäst och är piggast på morgonen/förmiddagen... MEN det fick vara den här gången.

Det är mässa i Partille i helgen, men det orkar jag inte heller med - hade hoppats kunna åka dit eftersom jag missade förra mässan i Göteborg, men men...

EN tröst har jag; det är CC (Cyber Crop) på
Svensk Scrapbooking i helgen! Jag fick foton i posten idag, TUR med timingen får jag säga!

Har lite kvar att röja på mitt skrivbord; sen kan jag faktiskt vara med om jag bara inte blir sämre  - maken har ju varit hemma sjuk hela veckan och jag har bara en "lätt" släng ännu vilket känns för bra för att vara sant... *håller tummarna hårt för att jag klarar mej*


Hoppas du också får en skön och trevlig helg!

Mer post!

Idag kom ett kuvert med bandbitar från Helena/Landstoken - TUSEN TACK, vilka härliga band!!!!!!!!!!!
image150
Längderna passar perfekt till att göra kort i formatet 15x15 cm :-)

Annan post som kommit på sistone:
Ett kort från Camilla/Floweret:
image151
Hon skickade också med ett par foton; jättekul! TACK så jättemycket, jag blir sååå glad!!!

GarnGlad har också fått ett kort som tack för sponsring till Uppysslingen; kortet är gjort av Cards of Maria:
image152
Gillar det MASSOR! Risk att jag liftar upplägget, gillar den "enkla" uppbyggnaden med fyrkanter och så MASSOR av blommor i mitten!

Jag älskar att få post! ALLTID; men extra mycket nu när jag inte mår så bra! TACK allihop!

Pysslat lite!

Det tog mej två dagar, men nu har jag faktiskt fått ihop 2 kort!!! Det är två små tjejer som kommit till världen den senaste månaden som ska få varsin liten present av mej och medföljande kort såklart. Stämpelmotivet är ett något modifierat motiv från Erikas stämplar. (Ursprungligen "Leksakspojken" - en liten pojke som drar en båt i ett snöre, båten och snöret tog jag helt sonika bort...)
image148

image149
Presenterna får jag skicka med post; Ellen finns i Sjömarken utanför Borås; tar mej inte dit på egen hand nu - och vi är ju dessutom förkylda... Thea finns här på Orust - men jag vill ju inte smitta henne heller - postar presenten och hälsar på nån dag framöver istället.

Hade hoppats kunna åka till Vänersborg imorgon på pysselfrukost hos Pysselakuten, men eftersom jag fått ont i halsen i natt är det nog bara att glömma :-) Får väl se hur dagen/natten" utvecklar sej...

Ingen Bebis :-(

Igår var jag hos Specialistmödravården för att försöka få hjälp för depressionen och alla andra hälsoproblem jag fått under graviditeten. Det visade sej att det inte var så mycket de kunde hjälpa till med utan det är via Barnmorkan och Vårdcentralen man får söka hjälp...  

Alltnog, jag skulle ju också göra ultraljud. Det blev inte riktigt som jag eller nån annan tänkt sej... Istället för ett kort besök på 20 min blev det 1,5 timmar, 3 ultraljud och flera läkare. Jag har tydligen inget foster längre utan bara en fostersäck och en gulkropp - inget mer... De är inte 100% säkra säger de, men jag förstår inte hur de kan se en gulkropp utan att se ett foster eller kunna registrera några hjärtljud... Jag är i v 11 trots allt...   Kan ha gått i upp till 6 veckor sån här :-(

Jag ska tillbaka på tisdag nästa vecka, men är ingenting annorlunda då så blir det en skrapning för att avsluta graviditeten... Jag är såklart oehört ledsen men också frustrerad eftersom kroppen själv inte reagerar utan låter mej tro att allt är ok :-(  Just nu vill jag inte vänta längre, jag vill bara att det ska ta slut så jag kan gå vidare, bli frisk och återgå till det normala livet... Lättare sagt än gjort dock!  

Tillbringar mina dagar hemma, just nu i sällskap av en mycket förkyld make - så jag lär ju snart bli sjuk igen jag också eftersom jag alltid får alla förkylningar han bär hem... Är ändå glad över att inte vara ensam... Vi kan kramas och prat, jag har nån här som trugar i mej mat och dricka osv.

Hur mycket jag än försökt förbereda mej på att det kan bli missfall så är jag ändå inte beredd - jag hade ju nästan gjort de första 3 månaderna! TUNGT! Tur jag har vänner att prata med, varav flera dessutom varit med om missfall - såååå mycket lättare att prata med nån som vet hur det kan vara. TACKSAM för ALLA som tänker på mej, som ringer och mailar osv, ni betyger alla oerhört mycket för mej just nu!