DT-alster för Kort i Fokus v 16

Här är ett gäng kort för Kort i Fokus - det är verkligen jättekul att ständigt utmanas *fniss*

V 16 fyllde bloggen ETT år!!! Det firade vi såklart!

image337
Kortet gjort på träffen i Vänersborg, Stämpeln från Cards of Maria.

En annan utmaning under veckan var att göra ett kort med matchande kuvert.
image338
Även detta ett träffalster. Ett helt nytt format för mej, superkul! Det mesta av materialet kom i ett paket från april månads sponsor, Annas Scrapbooking.

Träffalster!

Hemma igen efter en HÄRLIG helg! TACK alla som gjorde helgen så underbar, inte minst Helena & Co som slet med allt runt omkring! Det var kul med ansikten till forum-kompisar, helt nya bekantskaper och inte minst - DT-kompisar från KiF!!!

Tyvärr blev jag sjuk igen när jag kom hem; var lite snuvig under helgen, började hosta på vägen hem i måndags och väl hemma låg maken urdålig... Jobbade igår, men idag har jag bara ingen ork alls och jag är tät i hela huvudet...

Men en liten uppdatering vill jag ändå göra här, det är sååå kul att få kommentarer så ge mej gärna ris/ros!

Ett par av mina kort är DTalster och de dyker upp här först om några veckor,  men jag gjorde ovanligt mycket för att vara jag, så här kommer resten:

En LO till lördagsskissen:
image334
Vår älskade Morris får en sida i familjealbummet. Över fotot är en blomma - den sitter på en tag med dold journaling. Papper från en hel drös tillverkare: Bazzill, MME (Wild Asparagus), Stamping Station, Maja Design mfl. Garn från GarnGlad, stickersbokstäver från MME (Wild Asparagus), BG och Webster's Pages.

Nästa är söndagens skiss:
image335
Renoldat värre även för att vara av mej! *fniss* Bazzill som grund, två spillbitar grönt papper (okända tillverkare), en overlay, några bling-stenar samt stickersbokstäver från EK Success.

OCH, så VANN jag en korttävling på lördagskvällen; en annons man skulle inspirerad av. Jag använde annonsen lite som skiss och det blev det här kortet:
image336
Som kortbas"Nostalgiques" från EK Success, hjärtanen urklippta ur Chocolate Kisses från Rusty Pickle. Garn från GarnGlad och textstämpel från
Sofia

Vinsten var ett set med några kortbaser, ett par monterade stämplar med baby-tema och ett mönstrat papper. Till detta var det dessutom en INSTRUKTION om hur man gör ett kort!!! Oj, vad vi skrattade åt detta; mina närmaste bordsgrannar mittemot var två DT-kompisar från KiF - vi har ju gjort några kort redan om man säger så... Men självklart ska jag maila företaget och tacka för vinsten, det tycker jag hör till god ton!

Nu ska jag krypa ner i sängen igen, kanske kan jag orka läsa en stund.
Ha en skön, solig dag därute i Sverig!

Åker till Rottne över helgen

Jag har FORTFARANDE inte hämtat mej helt från influensan... *suck* Är såååå trööött att jag helst bara ligger och slöar eller möjlgen läser...  Att våren nu är i antågande på allvar är härligt - men ökar min trötthet ytterligare eftersom jag är pollenallergiker. MEN, jag försöker ta en dag i taget så gott jag kan - det är inget jag är direkt bra på.

Imorgon åker jag österut, ska träffa Helena/Landstoken och dessutom vara med på träffen i Rottne som är i helgen. Det ska verkligen bli superkul, frågan är bara om jag orkar vara med hela dagarna - vi får väl se.
För att orka så mycket som möjligt åker jag redan imorgon torsdag och stannar kvar en natt extra så jag kan åka hem på måndag - allt för att inte ta ut mer energi än jag har...

Kissarna börjar upptäcka solen och jag är allt ute lite jag också även om jag är försiktig pga. allergin. Det var verkligen underbart ute i morse; trots att det var frostvitt uppe hos oss (vi bor högt) så sjöng fåglarna för fullt och luften var hög och klar - jag NJÖT!

Jag ger dej en krokus att njuta av idag; hoppas du får en skön avslutning på veckan och en trevlig helg!
image333

Mina alster från träffen i Lindome 1/3

Hjälp vad tiden går fort! Det är redan mer än en månad sen... Jag hade en jättetrevlig dag; fick gjort en del även om jag hoppade upp och ner en hel massa - mycket mer än vad som var tänkt; men när Anne inte hade nån röst såklart att jag hjälper till! Jag älskar ju allt vad träffar heter och har inga problem att hojta och tjata inför alla - hoppas jag inte var för påfrestande....

På lördag ska jag på träff igen och den här gången håller jag en mycket låg profil; jag har fortfarande inga krafter efter pärsen med influensan...

Men jag tänkte, innan nästa träffs alster publiceras måste jag ju få upp förra träffen. Kanske har du redan sett bilderna: det är DT-uppdrag alltihop:

För
Kort i Fokus v 10:
image330

För Ett litet ord ord #5 Tecken; gjort med material från Pysselgården:
image331
(VIT CS, inget annat!)

image332


Veckans KiF-alster och så är jag på benen igen...

Efter TRE veckor i sängen med influensa har jag börjat jobba så smått; bara 25% till att börja med då jag är så fruktansvärt TRÖTT! Men men, jag ska väl repa mej från detta också...

I lördags var jag på mässan i Göteborg, det tog på krafterna men OJ så kul det var. Det var visserligen VANSINNIGT mycket folk, men många, många jag kände. Och jag träffade några nya bekantskaper också, goa scrappare och kortmakare som håller till på forumet Svensk Skrapbooking,
www.svenkscrapbooking.se

Eftersom jag legat så länge har det blivit ytterst lite pysslat, men igår var det min tur att välja veckans CardJacked på Kort i Fokus. Mitt val får du läsa om här men mitt kort visar jag upp direkt:

image329

Det var trögt att komma igång... Spillpapper, en ny text-stämpel från "Design by  Sofia" som jag nu premiäranvänt, pojken kommer från hÄnglar och högen med hjärtan från Magnolia. Målat med distresser, stämpeln fylld med tuschpennor.