Fortfarande dålig... :-(

TAck för alla mail och kommentarer här i bloggen, det värmer mitt hjärta! Har inte orkat starta datorn ens de senaste dagarna och har väl egentligen inte den orken nu heller... Så jag ska fatta mej kort: jag ligger forfarande till sängs, var hos läkaren igår för sjukintyg - så mycket mer kunde han inte göra... Influensa är bara att vänta ut! Så kul att ligga till sängs i 1½ vecka som jag gjort nu är det verkligen INTE! Så jag hoppas du som läser min blogg slipper det här eländet! Det värsta är att det dessutom tar den kraft jag hade byggt upp, så depressionen känns sämre igen dessutom... Har kontaktat min "gamla" samtalskontakt och bett att få komma tillbaka, det kostar skjortan men är värt det då jag vet att det hjälper mej!

KRAM på er allihop!

Alster från träffen får dröja lite till... men blommor vill jag i alla fall lägga in, här kommer några fler underbara tulpaner:
image328

Hälsning från sjuksängen och ett litet kort

I lördags var jag på träff i Lindome - superkul! Tack Anne och alla som var där! Det var inte meningen att jag skulle stå där och skrika på er, men Anne hade ju nästan ingen röst... *ler*

När jag åkte hem mådde jag inte bra, och det visade sej att det är INFLUENSA som slagit till :-( Jag är vaccinerad, så förhoppningsvis mår jag bättre i slutet av veckan, men jag har feber ännu, det är 4e dagen idag...

Läser böcker, sover och myser med mina grabbar (katterna Misse och Morris) så mycket jag kan.

Här är förra veckans bidrag till
Kort i Fokus:
image327
Motivet är färglagt med distresser och twinklings i kombination. Stämpeln är en "bubbe" från Landstoken, älskar de stämplarna - tycker de är superkul! Bokstäverna är stansade i "foam", har har fått dem i en swap, liksom filtäggen. Bas av Bazzill och spillbitar av färgat papper. Några bitar band och en snutt garn fick också vara med.