Scrappat ofrivilligt i helgen!

Japp, jag har faktiskt scrappat hela helgen - hemma! Egentligen var det massor av andra saker jag skulle göra men men... Det mesta är dock tävlingsbidrag så bilder dröjer *ler*.


För det första så tog åskan vårt bredband, splitterdosan är bränd. Vi håller tummarna för att det räcker med en ny dosa för att allt ska funka igen. Grannarna blev helt utan telefon så det verkar som om vi haft "tur" ändå, för telefonen funkade som vanligt.

För det andra har min värk/svullnad i fötter och knän kommit tillbaka... *SUCK* Fötterna och insidan av knävecket svullnar och värker och jag har ont och därför svårt att stå och gå! Fick detta första gången -99 och var då hos flera läkare och specialister av olika slag men INGEN hittade nåt som var fel! Det gick bort av sej själv efter ett halvår - borta lika plötsligt som det kom... Har haft det ett par kortare perioder sen dess och nu är det alltså dags igen... Om det beror på mitt "reumatiska arv", värme, stress eller nåt annat är svårt att veta men jag hoppas det går över SNART! Jag behöver verkligen röra på mej ju!

Scrappade i alla fall två dubbel-LO's och en enkel-LO samt gjorde tillbehör till ännu en LO. Jag blev inspirerad av en "sol" i senaste tidningen Scrapbookin mm, så jag klistrade spillbitar på card stock och skar till de bitar jag ville ha. Ska bli spännande att använda detta sen. Får väl se hur det blir i veckan - mer scrapbooking eller nåt annat.  

Jag har använt en del av vinsterna från träffen; bl.a. de röda, självhäftade chipboardbokstäverna; lite lätt filade med den medföljande "nagelfilen" blev de urläckra!
Likaså fick jag monterat stämplarna jag fick i min kort-vinst, måste komma ihåg att laminera nya ark att sätta dem på också; handstämplat får ett eget nu!

Kommentarer
Postat av: Uilleso

Hello!I enjoyed looking around Your web-site! Keep up this great resourse! With the best regards!

2008-02-11 @ 14:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback